Vækst og ledelse 2016

(01-02-2016)


AM-Gruppen afholder nu for 5. år i træk konferencen Vækst og ledelse, sammen med Nextwork på Nordjyllands Idrætshøjskole i Brønderslev. I år er det den 6. april kl. 17.00 – 22.15.

Statsminister Lars Løkke Rasmussen er aftenens første oplægsholder og vil give sit og regeringens bud på vækst og udviklingen i Danmark. Her ud over byder aftenen på oplæg fra Adm. direktør Thomas F. Borgen fra Danske Bank og President & CEO Lars Rasmussen fra Coloplast. Vi har også 3 lokale virksomheder med hver deres tilgang til det at skabe vækst og udvikling ikke mindst regionalt. Her styres debatten af Mette Walsted Vestergaard og deltagerne er:
Direktør Willy Hansen, Skagen Havn, Direktør Søren Kragelund, Fårup Sommerland og CEO Torben Fristrup, CUBIC-Modulsystem A/S

Som tidligere år slutter vi aftenen af med den humoristiske vinkel og det bliver i år Karen Marie Lillelund med et forrygende indlæg med både bid og grin.

Invitationen udsendes i samarbejde med konferencens øvrige involverede den 9. februar, hvorefter tilmelding også er mulig her på hjemmesiden efter først til mølle princippet.