Vores beredskab i forbindelse med COVID-19 (13-03-2020)
Statsministeren har udstedt en kraftig opfordring om, at også ansatte i private virksomheder hjemsendes for at stoppe smitte spredningen af COVID-19.

De fleste medarbejdere i AM-Gruppen har i flere år haft mulighed for at arbejde hjemmefra, og vi vil fortsat tilrettelægge arbejdet, så en del af medarbejderne arbejder hjemmefra i forbindelse med COVID-19 beredskabet.

Alle medarbejdere har en sikker og fuld adgang til alle vores systemer og AM-Gruppen arbejder derfor som normalt.

Vi udfører fortsat fysiske besøg på virksomheder, såfremt dette er nødvendigt i forhold til den konkrete opgave. Alle medarbejdere har håndsprit med i bilen - og jeg har indskærpet at vi anvender håndsprit umiddelbart før og efter alle besøg på virksomheder, ligesom vi undgår at give hånd og anden fysisk kontakt.

Alle tilmeldte på arbejdsmiljøuddannelsen og andre kurser de kommende uger har i dag fået tilbudt pladser på holdene efter Påske. Vores supplerende arbejdsmiljøuddannelse, som var planlagt til april, bliver flyttet til nye datoer umiddelbart efter sommerferien.

Vi er ved at etablere mulighed for videomøder og konferencer, så vi kan opretholde mødeaktivitet med vores kunder uden at foretage fysiske besøg på virksomhederne.

Vores kundeservice og support på 70 107 701 er fortsat åben fra kl. 08:00 - 16:00 alle hverdage (fredag kl. 14:00).

Med venlig hilsen

Carsten Ditlefsen,
direktør Mobil 30 62 99 50