Nyhedsbrevet indeholder:

  __________________________________________________________________________________
   
 

Et formstøbt høreværn er et individuelt tilpasset høreværn

Formstøbte høreværn beskytter hørelsen mod unødig støj. Det er støbt og tilpasset til medarbejderens øre og yder en god beskyttelse mod unødig støj. Et formstøbt høreværn kan betyde at ændringer af maskinlyde, lyde fra kørende materiel og telefoner høres i tide.

Formstøbte høreværn kan forebygge hørenedsættelser og være med til at bevare koncentrationen, giver mindre træthed og er med til at medarbejderen bevarer en god hørelse.     

AM-Gruppen har udviklet et hørekoncept, hvor der både kan indgå en støjkortlægning, høreundersøgelser og udarbejdelse af formstøbte høreværn. Dette sikrer, at alle forhold omkring støj, beskyttelse mod unødig støj og medarbejdernes hørelse medtages i den samlede handlingsplan for støj.     

Læs mere

  __________________________________________________________________________________
 

 

Arbejdsmiljøuddannelsen og opfølgningsdage

På den lovpligtige arbejdsmiljøuddannelse får arbejdsledere og sikkerhedsrepræsentanter redskaber til at styre og forbedre arbejdsmiljøet. Deltagerne bliver i stand til at varetage deres funktioner i sikkerhedsorganisationen, ligesom de opnår kendskab til arbejdsmiljølovgivningen. Kursusplanen for efteråret indeholder mere end 55 kurser i 30 forskellige byer over hele Danmark, så det altid er muligt at tilmelde medarbejderne til det kursus som passer bedst. Undervisningen varetages af uddannede arbejdsmiljøinstruktører samt gæsteundervisere med speciale indenfor specifikke arbejdsområder.

www.am-uddannelsen.dk

Læs mere

  __________________________________________________________________________________
   
 

AM-Gruppen A/S har en sund økonomi

Børsen, business.dk, Erhvervsbladet og andre medier har den seneste tid bragt artikler omkring en konkursbegæring mod Anders Moesgaards holdingselskab ”AM Gruppen A/S” og fire tilhørende datterselskaber.

Vort firma AM-Gruppen A/S, som er autoriseret arbejdsmiljørådgiver, er et selvstændigt selskab med en sund økonomi. Den eneste sammenhæng med det konkursbegærede holdingselskab ”AM Gruppen A/S” og den autoriserede arbejdsmiljørådgiver ”AM-Gruppen A/S” er navneligheden mellem selskaberne – forskellen i selskabsnavnene består i en lille bindestreg.

AM-Gruppen A/S har en sund økonomi og positiv egenkapital – og forventer også et positivt resultat for regnskabsåret 2009. Den 1. august 2009 er aktiviteterne udvidet med endnu en ansættelse til Glostrup kontoret, som åbnede tidligere på året.

  __________________________________________________________________________________
 
 
 
  Fremtidige nyhedsbreve.

Nyhedsbrevet udsendes 12-14 gange om året i elektronisk form.
Hvis du ønsker at tilmelde eller afmelde nyhedsbrevet, kan du gøre det her. Tilmeld eller Afmeld

Nyhedsbrevet kan også læses her:På spring nr.13
 
 
Esbjerg - København - Skjern - Aabenraa - Aalborg
AM-Gruppen A/S - Storegade 31 - 6700 Esbjerg - Tlf.: 70 107 701 - E-mail:kontakt@am-gruppen.dk