Nyhedsbrevet indeholder:

  __________________________________________________________________________________
   
 

AM-Gruppen holder reception

AM-Gruppen har gennemført et generationsskifte. Kim Baarsøe og Carsten Ditlefsen står i spidsen for den fortsatte udvikling af AM-Gruppen og er tiltrådt som nye direktører. Bent Madsen er fratrådt som direktør for at hellige sig bestyrelsesarbejde

Det vil derfor glæde os at se kunder, forretningsforbindelser, samarbejdspartnere og venner af AM-Gruppen til en reception, hvor vi markerer generationsskiftet.

Receptionen finder sted på Hotel Scandic, Strandbygade 3 i Esbjerg. Vi glæder os til at se dig til en hyggelig eftermiddag.
Indbydelse

  __________________________________________________________________________________
   
 

Nyt LEAN kursus

AM-Gruppen har arrangeret en konference om LEAN og arbejdsmiljø i samarbejde med Varde Erhvervs- og Turistråd og Esbjerg Erhvervsudvikling.

    På konferencen om LEAN vil der blive sat fokus på:
  • Højere effektivitet
  • Bedre arbejdsmiljø
  • Øget forståelse og mening
  • Effektiv eksekvering
Arrangementet foregår fredag d. 13. april kl. 8.30 - 15.00 på Hotel Britannia, Esbjerg

Konferencepris:
950,- kr. for medlemmer af enten EEU eller Varde Erhvervsråd
1150,- kr. for ikke medlemmer.

Tilmeld dig online på www.am-uddannelsen.dk/lean, eller læs mere i vores leanfolder om konferenceforløbet og praktiske oplysninger: LEAN OG ARBEJDSMILJØ

  __________________________________________________________________________________
   
 

Akademiuddannelsen i arbejdsmiljø

Akademiuddannelsen er kompetencegivende − og uddannelsen i "Arbejdsmiljø" er inddelt i fire hovedområder: arbejdsmiljøreguleringen, arbejdsmiljøarbejdet, psykisk arbejdsmiljø og projektarbejde. Uddannelsen giver indsigt i og forståelse for virksomhedernes arbejde med at skabe et sikkert og sundt arbejdsmiljø.

Akademiuddannelsen i arbejdsmiljø er for dig, der har lyst til, at arbejde professionelt med arbejdsmiljø i både private og offentlige virksomheder. Du ønsker at styrke din viden og, forståelse for arbejdsmiljøområdet og få ny viden og færdigheder inden for arbejdsmiljøarbejdet og det psykiske arbejdsmiljø.

På uddannelsen bliver du klædt på til, at arbejde professionelt med virksomhedens arbejdsmiljøarbejde og du får kendskab til arbejdsmiljøreguleringen i Danmark.
Læs mere

  __________________________________________________________________________________
   
 

Online, kundetilpassede lovlister

Få tilpassede og opdaterede lovlister, som udarbejdes med udgangspunkt i de behov din virksomhed har. AM-Gruppen tilbyder sparring og rådgivning om, hvilke behov din virksomhed har for lovlister, samt hvilke forhold i skal have i orden forud for en eventuel certificering. Vi udarbejder og leverer tilpassede lovlister indenfor områderne: miljø, arbejdsmiljø, energi og SKS.

Via vort brugervenlige online system sikres det, at din virksomhed har den nødvendige og korrekte dokumentation - på en overskuelig og tidsbesparende måde.

Ønskes en uforpligtende demonstration af vor lov-database med tilpassede lovlister, stiller vi os meget gerne til disposition.

  __________________________________________________________________________________
 

 
 

 

 
 
 


 
  Fremtidige nyhedsbreve.

Nyhedsbrevet udsendes 6 gange om året i elektronisk form.
Hvis du ønsker at tilmelde eller afmelde nyhedsbrevet, kan du gøre det her. Tilmeld eller Afmeld

Nyhedsbrevet kan også læses her: AM-Nyt nr. 6
 
 
Esbjerg - Roskilde - Morud - Randers - Rødekro - Skjern - Aalborg
AM-Gruppen A/S - Storegade 31 - 6700 Esbjerg - Tlf.: 70 107 701 - E-mail:kontakt@am-gruppen.dk