Nyhedsbrevet indeholder:

Stress

I forbindelse med stress tilbyder AM-Gruppen og LØKKEN STRESS CENTER konkret rådgivning samt individuelle behandlingsforløb af medarbejdere og ledere ramt af stress. Der tilbydes ligeledes aftaler om psykisk beredskab, hvor en hurtig og effektiv psykologbehandling kan iværksættes. AM-Gruppen og LØKKEN STESS CENTER arbejder med et bredt spektrum af problematikker inden for det psykiske arbejdsmiljø og trivsel generelt.


REACH præregistrering inden 1. december 2008.

REACH, den nye kemikalielovgivning i EU, er en forordning, der trådte i kraft 1. juni 2007 med registrering af kemiske stoffer og produkter i EU’s Europæiske Kemikalieagentur.

Formålet med REACH er at registrere og dokumentere brugen af kemiske stoffer, så man sikrer et højt beskyttelsesniveau for mennesker og miljø. 

Læs mere

Vaccinationer

"Hvor var det nemt. Min arbejdsplads tilbød vaccinationer for hepatitis og stivkrampe. Det foregik fredag ved fyraftenstid, hvor vi alle en efter en fik vaccinationerne. Det foregik i vores kaffestue og i en afslappet atmosfære. Vi brugte ikke tid på at køre til egen læge og fik alle nogle små anbefalinger med på vejen fra en læge og sygeplejerske".
Citat fra medarbejder i et entreprenørfirma

AM-Gruppen tilbyder vaccinationer ved kloak- og spildevandsarbejde, influenzavaccinationer og vaccinationer i forbindelse med erhvervsrejser til udlandet. Vaccinationerne foretages af læge og sygeplejerske og foretages på virksomheden.

Stress konference

En lærerig og sjov dag, der bragte fornyet energi ind i arbejdet med stress.
HR-Chefkonsulent Kirsten Østergaard fra KMD i Aalborg fortæller, at virksomheden længe har haft fokus på stress, og at den netop gennemførte konference om stress gav en god anledning til at hente fornyet inspiration.
Vi var faktisk helt oppe og køre efter en rigtig spændende dag”, siger Kirsten Østergaard. Det var præcis det, vi havde behov for, fagligt kompetente personer, som også kunne formidle budskabet på den gode måde.
Vi er helt sikkert med, næste gang AM-gruppen holder konference.


Arbejdspladsvurderinger giver resultater på bundlinjen

"APV giver en bedre bundlinje" - dette var hovedbudskabet da flere virksomheder fremlagde deres erfaringer med Arbejdspladsvurderinger (APV) på en konference i Eigtveds Pakhus den 29. oktober.

Oplægsholderne på konferencen anbefalede virksomhederne at fortælle om de gode resultater som en godt gennemført APV kan være med til at skabe i en virksomhed. Nu mere virksomhederne kender fordelene ved at udarbejde APV, nu lettere er det at tage beslutningen om at komme i gang APV-processen.

APV konferencen var den første aktivitet i den europæiske arbejdsmiljøkampagne, hvor emnet i år og næste år er arbejdspladsvurdering (APV). Budskabet i kampagnen er "Et sikkert og sundt arbejdsmiljø - Godt for både dig og din arbejdsplads". AM-Gruppen har mere end 25 års erfaring med rådgivning om APV og har udviklet et internetbaseret redskab til styring af virksomhedernes arbejde med Arbejdspladsvurderinger.


 
 

Fremtidige nyhedsbreve.

Nyhedsbrevet udsendes 12-14 gange om året i elektronisk form.
Hvis man ønsker at tilmelde eller afmelde sig nyhedsbrevet, kan man gøre det her. Tilmeld eller Afmeld

Nyhedsbrevet kan også læses her: På spring nr.8

 
Esbjerg - København - Skjern - Aabenraa - Aalborg
AM-Gruppen - Storegade 31 - 6700 Esbjerg - Tlf.: 70 107 701 - E-mail:kontakt@am-gruppen.dk